Over Limmercoin

Leer hoe u een vindingrijke en hopelijk slimme trader wordt met een zeer geavanceerd en geavanceerd handelsplatform voor Bitcointraders.

Het verhaal achter Limmercoin

De oprichter van het platform was een expert in wat men conventionele handel zou noemen. Hij stapte meteen over op de handel in Bitcoin toen de eerste digitale munt opkwam. Hij wist vanaf de eerste dag dat Bitcoin een succesvol concept zou worden. In feite had hij altijd al gedacht en gewenst dat er een gedecentraliseerde munt zou komen en Bitcoin was een weerspiegeling van die droom. Omdat hij al openstond voor het idee, kostte het hem niet veel tijd om Bitcoin te begrijpen en een expert te worden in het verhandelen ervan.

De grootste uitdaging waarmee hij werd geconfronteerd was echter toen mensen hem vroegen om tips over cryptohandel. Hij nam altijd de tijd om hen dingen uit te leggen, maar voelde zich nooit voldaan omdat hij wist hoeveel informatie een menselijke geest kon vasthouden na een lezing van een paar minuten. De beste manier voor hem om mensen te helpen handelen in Bitcoin was het creëren van zijn eigen Bitcoinhandelsplatform. Het werk aan het platform begon in 2015 en na verschillende slapeloze nachten en rusteloze dagen kon hij in 2018 eindelijk Limmercoin aan de wereld presenteren.

Het is nog niet zo lang geleden dat het platform werd opgericht, maar het is trouw gebleken aan de visie die de maker ervan had. Het platform is geschikt voor traders met verschillende achtergronden en opent deuren voor hen om te handelen in Bitcoin, ongeacht hun budgetbeperkingen en ervaring met handelen. Het platform richt zich op een breed publiek en bereidt hen niet zozeer voor op het handelen, maar bereidt hen erop voor door hen in staat te stellen een aangepaste handelsstrategie te creëren en vele handelstools te gebruiken voor mogelijk wenselijke resultaten.

De visie achter Limmercoin

De visie voor de oprichting van dit platform is om te voorkomen dat mensen gaan rommelen en terechtkomen op plaatsen die van hen profiteren in plaats van hen te helpen met handelen. Het is een platform dat zich aanpast aan de behoeften van traders en hun een gestroomlijnde handelservaring biedt die de basis wordt van hun mogelijke groei als trader.

Het team streeft ernaar een punt te bereiken waarop iedereen die over Bitcoinhandel denkt, zonder bedenkingen kan besluiten zich aan te melden bij Limmercoin.

De missie van het team

Elke dag werkt het team aan het verbeteren van het platform en het verbreden van de toegang, zodat iedereen ervan kan dromen een Bitcoin-trader te worden en die reis zonder aarzeling en tegenzin kan beginnen. De professionals die Limmercoin mogelijk hebben gemaakt, vinden altijd manieren om het platform aan te passen aan de behoeften van traders.

Limmercoin